Πολιτική Επιστροφών

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, εφόσον το αρχικό προϊόν βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε και με όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας που το συνόδευαν. Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή και για την επιστροφή αλλά και για την παραλαβή του νέου προϊόντος!

Αντικατάσταση γίνεται μόνο στα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1) Πριν την αποστολή του προϊόντος μέσω email ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 2821 057488

2) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή χρημάτων πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και χωρίς να λείπουν τα αποδεικτικά που το συνόδευαν, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Εφόσον επιστραφεί και ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα, τα χρήματά σας θα επιστραφούν σε 10-15 εργάσιμες ημέρες και  ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής για την επιστροφής του προϊόντος.

3) Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται σε προιόντα που ειναι σε ειδικές προωθητικές ενεργειες πχ Black Friday – Cyber Monday.

4) Σε παραγγελίες κάτω των 100€ ή 150€ για εξωτερικό αντίστοιχα, που έχουν πληρωθεί έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται , επιστρέφεται μόνο το ποσό του προϊόντος.

5) Αλλαγές στους φακούς επαφής δεν γίνονται.

6) Αλλαγές δεν γίνονται στους φακούς οράσεως που έχουν ήδη τοποθετηθεί σύμφωνα με την παραγγελία σας στο σκελετό που επιλέξατε.

7) Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα που έχουν γίνει παραγγελία στην κατασκευάστρια εταιρεία κατόπιν δική σας επιθυμίας.

8) Επιστροφές σε γυαλιά οράσεως που εχουν τοποθετηθεί φακοί δωρεάν επιβαρύνεστε για το κόστος των φακών κατόπιν σχετικής επικοινωνίας. 

9) Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος αυτό αντικαθίσταται με το ίδιο και δεν προβλέπεται επιστροφή χρήματων.

Ακύρωση και επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στα άμεσα διαθέσιμα προιόντα

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή. Σε περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή απαιτείται να μας ενημερώσετε με ένα τραπεζικό λογαριασμό σας (ονοματεπώνυμο δικαιούχου, τράπεζα, ΙΒΑΝ λογαριασμού), ώστε να γίνει εκ μέρους μας η κατάθεση του ποσού.

elΕλληνικά